ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΚΛΑΣΙΚΑ (τοίχου - επιτραπέζια)

Ακόμα μπορούμε να κατασκευάσουμε και οπιοδήποτε από τα κλασικά σχέδια που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

ημερολόγιo "ΠΥΡΑΜIΔΑ"

Τοίχου με σπιράλ

Επιτραπέζιο

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ "ΛΑΒΑΡΟ" (τοίχου)

Τα πιό όμορφα διαφημιστικά ημερολόγια σε σχήμα «ΛΑΒΑΡΟ» σχεδιασμένο με Αγάπη. Το σχέδιο αυτό προσφέρετε εκτός από διαφημιστικό, και προσωπικό, από ιδιώτες δηλαδή. Οι διαστάσεις του είναι 16 Χ 30 cm αλλά μπορούμε να κατασκευάσουμε και σε οποιαδήποτε διάσταση εσείς θέλετε. Το υλικό που εκτυπώνετε είναι ειδικό χαρτί που θυμίζει περγαμηνή, αλλά τυπώνετε και σε καμβά ζωγραφικής.

Ιδανικό για προβολή επιχειρήσεων.

Προσφέρετε για συλλόγους, σωματεία, ομάδες κλπ

Για δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα

Κι ακόμα κάποια πιό εξειδικευμένα και ευφάνταστα!

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ "ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ" (τσέπης)

Το ημερολόγιo «ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ» που σχεδίασα (με φαντασία, μεράκι, τόλμη και …τσαχπινιά) είναι ένα έξυπνο, όμορφο και χρηστικό αντικείμενο που θα ενθουσιάσει τον κόσμο που θα το χαρίσετε. Οι διαστάσεις του είναι 5,5 χ 12 cm έχει 2 όψεις για το πρώτο και για το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Περιέχει Eορτολόγιο, Παγκόσμιες ημέρες, τις Πανσελήνους , 2 εξώφυλλα για την διαφήμισή σας, και δυνατότητα διαμόρφωρης της εσωτερικής μακέτας με το λογότυπο, με προϊόντα ή φωτογραφίες της επιχείρησής σας. Ζητήστε να σας στείλουμε δείγμα.

Εξυπνο, μικρό, διαφορετικό!

Δες

Μοναδικό

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ "ΔΙΣΚΟΣ" (τοίχου)

Οι διαστάσεις του είναι 28,5 Χ 27 cm. Υπάρχει μία σταθερή εικόνα με 3 παράθυρα, (1. της ονομασίας του μήνα, 2. του εορτολογίου & 3. των ημερομηνιών) ενώ πίσω από αυτή την σταθερή εικόνα υπάρχει ένας κινούμενος δίσκος που εμφανίζει τα στοιχεία που αντιστοιχούν σε κάθε μήνα. Παρουσιάζει σε ξεχωριστά παράθυρα, τον μήνα που διανύουμε, τις ημερομηνίες και πότε έχει πανσέληνο, το εορτολόγιο και τις παγκόσμιες ημέρες. Για την αλλαγή του μήνα δεν έχουμε παρά να γυρίσουμε τον δίσκο αριστερόστροφα και θα εμφανιστεί ο επόμενος.

Εξυπνο, μεγάλο, διαφορετικό!

Δες

Μοναδικό